Met de Milkhouse willen wij Nederlandse en internationale gasten inspireren om van Amsterdam te genieten zoals wij dat ook doen. Een kamer boeken kan online, telefonisch of via de mail. 

Erik & Eline

Keizersgracht 472 A

1017 EG Amsterdam

+31 20 775 48 70

+31 6 48 27 32 90

info@milkhouse.nl

 

ROUTEBESCHRIJVING MET DE AUTO

 

A10 Ring Amsterdam (zuid)

Neem afslag S106, richting Oud-West. Aan het eind van de afrit sla af naar rechts. Blijf deze weg volgen door de volgende paar stoplichten en houd rechts. Ga op het Suriname plein over de brug en sla af naar links de Overtoom op. Rij de Overtoom helemaal uit tot aan de Nassaukade. Sla links de Nassaukade op.

Sla op de Nassaukade rechtsaf bij het eerste stoplicht, de Koekjesbrug. Vervolg de weg naar de Nieuwe Passeerdersstraat en sla rechtsaf naar de Marnixstraat. Direct linksaf naar de Passeerdersgracht die u tot aan de Prinsengracht uit rijdt om vervolgens rechtsaf te slaan op de Prinsengracht. U gaat de eerste afslag links op de Prinsengracht, schuin de brug over naar de Leidsegracht waarna u de tweede rechts gaat op de Keizersgracht. Blijf de gracht 50 meter volgen tot aan Milkhouse (nummer 472 A). 

 

A2 vanuit richting Utrecht

Rij door tot het einde van de A2, sla hier bij de stoplichten rechtsaf. Blijft deze weg volgen tot aan de T-Splitsing van de Stadhouderskade en sla hier links af.

Sla bij het volgende stoplicht rechtsaf de Utrechtse straat in, blijf deze straat volgend tot aan de Keizersgracht. Sla vanaf de Utrechtse straat linksaf de Keizersgracht op. Blijf de gracht volgen. Sla bij de eerste brug na de Leidsestraat linksaf om naar de andere kant van de Keizersgracht te komen waarna Milkhouse na 40 meter aan uw rechterhand ligt op nummer 472 A.

 

Parkeren

We kunnen een reservering voor u maken in de Keizersgracht Parkeergarage (2 minuten lopen van Milkhouse) voor € 45,- per 24 uur.

U kunt uw auto ook parkeren aan de gracht. €7,50 per uur, dagkaart (9.00 AM-19.00 PM €45,-), avondkaart (19.00 PM-0.00 AM €30), 24 uur kaart €85,50

Een andere mogelijkheid is in de Europarking (10 minuten lopen) op de Marnixstraat 250, €1,50 per 15 minuten  €45 per dag.

 

Dichtstbijzijnde parkeergarages

  • Q-PARK - Museumplein / Concertgebouw

  • EUROPARKING - Marnixstraat 250

  • PARKING BYZANTIUM - Tesselschadestraat 1/G

  • RAAMPLEIN

 

Routebeschrijving met het OV

Neem de trein naar Amsterdam Centraal Station. Wanneer u het station uitloopt aan de rechterzijde ziet u de tramhalte. Neem tram 2, 12, 13 of 17 en stap uit bij de halte Keizersgracht. Loop hier de brug over en sla rechts af de Keizersgracht op, u ziet hier direct aan uw linkerzijde broodjeszaak Bagels & Beans. Blijf de gracht 50 meter volgen tot aan Milkhouse (nummer 472 A) Vanaf de halte Keizersgracht is het zo’n 2 minuten lopen.


Contact Us